Alla inlägg under februari 2011

Av Camilla - 23 februari 2011 14:48

En nybadad Vincent äter russin

 

En glad Alexander

    

Av Camilla - 23 februari 2011 10:54

Här hemma framför datorn blev det denna gång eftersom jag inte känner mig så där jätte pigg på att åka in till stan.


7 st böcker för under 400:- inte illa :-)


Nu ska jag fixa mer te.

Av Camilla - 23 februari 2011 09:28

Jag lade mig jätte tidigt igår då jag känner mig förkyld och risig, kl 23 började Alexander att knorra, tror att han har fått lite knas med magen igen, han har dreglat som tusan och farit med händerna i munnen så det kan ju vara en tand på g.


Vincent fick sin första tand innan han var 3 månader, iaf så somnade Alexander om efter en liten stund, sedan kl 00.30 så ropade Vincent jätte högt -jåva, jåva, jåva han brukar ropa så när han vill sova, jag vet inte om det var i sömnen eller om han var vaken, det var Krister som var dit, han somnade om på en gång iaf, sedan vid 3-tiden ville Alexander äta, så det har inte blivit så bra sömn inatt, jag har inte alltid så lätt att somna om, särskilt inte efter operationen av tanden, det är iof bra sedan någon dag tillbaks, nu är jag förkyld istället, känner av astma, ont i bröstet osv, då har jag svårt att somna av den anledningen.


Men jag får väl tänka att det kan bara bli bättre :-)


Jag tänkte åka på bokrea idag, men jag känner mig inte så där jätte pigg, sedan så är det -25 grader ute, så jag får se om jag kikar på bokrean på nätet.



Av Camilla - 22 februari 2011 18:49

Har jag bakat idag, jag har hört mig för lite här och där hur man gör en sockerkaka som inte blir så kompakt(mina blir det iaf), letat på google osv, jag hittade ett tips som jag ny har provat.


Gör så här: Väg 4st ägg(med skal på), tag sedan lika mycket mjöl, socker samt smör, tillsätt bakpulver om du vill, tydligen ska det dock inte behövas om äggen och sockret vispas riktigt pösigt, det blev verkligen pösigt på detta vis men jag tog en tesked bakpulver för säkerhets skull, tillsätt även vaniljsocker om du vill, jag tog 2 st teskedar, grädda längst ner i ugnen 35-40 minuter, jag brukar alltid sticka för att kolla om den är klar.


Hur blev den då? Jo den blev jättegod, frasiga kanter och inte kompakt alls, jag känner mig nöjd, jag tror dock att jag provar med mindre smör nästa gång, nu blev det ju hela 230 gram, räcker nog med 150-200 gram skulle jag tro, men man måste ju prova för att veta :-)


Nu ska jag leta recept på vardagsmat, se om jag hittar något nytt, sitter ni med ett recept på hyfsat snabb och bra vardagsmat så vill jag gärna ha.



Av Camilla - 22 februari 2011 14:51

En sur Vincent som vill torka sin förkylda näsa

  


Skulle försöka få en bild på mig & Vincent, tog bra många men det gick inge bra, blev bara en halv Vincent

    

Nu är jag glad igen

  

Av Camilla - 22 februari 2011 11:46

Har jag varit på idag, jag ringde förra veckan då jag ville ha nya p-piller, då undrade hon om jag varit på efterkontroll, nej sade jag, men det var jag inte med Vincent heller eftersom jag gjorde kejsarsnitt, hon förstod och sade att det var bra om jag iaf kom och kollade blodtrycket, det skadar ju inte, det såg bara bra ut iaf, låg på 110/70.


Efter det var det dags för en service på Alexander, gick bort på bvc där de har skötbord, träffade på min bvc sköterska Yvonne, hon hade tid över om jag ville väga Alexander så det gjorde jag, 6190gram och 62 cm lång, stora killen.


Nu så är jag hemma och har packat upp det jag handlat, tog med kolsyrepatronen och skulle fixa en ny på ica eftersom de annonserade om det, men de hade inga, de skulle dock ordna tills imorgon, jag är sugen att gå på bokrea imorgon, om jag inte blir mer förkyld vill säga, är snorig och näsan kliar som bara den, lite ont i halsen också.


Nu ska jag dricka te medan lillen sover, funderar på att städa skafferiet, men jag vet inte om jag orkar, det skulle verkligen behövas.



Av Camilla - 21 februari 2011 10:05

Har inte haft någon ork att blogga, men nu så skriver jag lite.


Helgen har varit ganska lugn, på lördagen var jag så trött och frusen på förmiddagen så jag var bara inne, eller nästan, jag var ute på en promenad.


Krister tog med en överlycklig Vincent ut på en skotertur, senare åkte vi till Långsele, jag och barnen åkte bil, Krister tog skotern, vi beställde mat från Terassen, Krister var så sugen på pizza, ja jag också iof, men jag åt en sallad, det var inte heller dumt.


Igår jobbade Krister, jag och barnen åkte in till stan för att handla lite, efter det blev det kalas hos Saga som fyllde 2 år, jag syndade igår, åt en liten tårtbit, en halv biskvi samt en kaka, gott var det, käka lite godis och chips på kvällen också, nån gång måste jag ju få synda eller hur :-)


Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, lämnat Vincent på dagis och sedan en promenad då jag kom hem, har lite ont i halsen så jag ska bara ta det lugnt tänkte jag.


Inatt sov Vincent jätte bra, jag hörde att han pratade lite vid 24-tiden, men inge skrik i sömnen iaf, han har skrikit i sömnen ganska länge, mardrömmar troligtvis, stackars liten.


Alexander fortsätter att äta vid 3 tiden verkar det som, det var bara 2 morgnar som han åt senare, men men så småningom så slutar han ju att äta på natten, han är ju inte ens 3 månader.



Av Camilla - 19 februari 2011 11:16

Vaknade Vincent imorse, så skönt, hoppas att det håller i sig nu, tänkte prova idag också att han inte får sova på dagen, det har ju gått bra i 2 dagar.


Alexander har sovi till 4-4.30 i 2 morgnar också innan han har ätit, annars har han en längre tid vaknat vid 2.30, skönt om han börjar sova längre innan han äter, som det ser ut nu så äter han sista målet runt 20.00


Tro vad vi ska hitta på idag? Krister är och hämtar ved just nu, men han kommer nog hem när som helst.



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards