Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Camilla - 7 juni 2011 18:46

Visste inte vad jag skulle använda för rubrik, idag har varit en lugn dag, gick ner på dagis imorse och lämnade Vincent.


Tog en kaffe och satt vid datorn när jag kom hem, jag blev sittandes länge och läste om småbarn och matvanor, Alexander har ju ätit bara välling ett tag, ja förutom den lilla mat han får i sig.


Jag läste att välling kan vara för kraftig när de är så små, dvs de är mätta så länge att de inte blir intresserade av mat samt att magen får jobba mycket hårdare när de äter bara välling, det kan göra att de sover oroligt.


Vad göra då? Jo jag åkte in till stan och köpte ersättning, sista målet han fick var 150 ml ersättning och 50 ml välling, jag kommer att köra på det så får vi se, han åt faktiskt lite mangopuré nu på kvällen också, han verkade tycka om det, smackade som bara den, lillsötisen :-)


Nu så sover båda barnen, snart blir det tv och slappa, jag tänkte ut och jogga, men jag har promenerat så mycket idag så jag känner inte att jag har lust.


Av Camilla - 7 juni 2011 10:16

Jag ringde och bokade en klipp tid till Vincent, hon hade tid nästa vecka, inget denna eftersom det är skolavslutning/student.


Så nästa onsdag åker håååve som Vincent säger, det behövs verkligen, det är så långt och han blir så varm.


Om det är någon som är duktig på att klippa och har tid före så är det bara att hojta till :-D

Av Camilla - 7 juni 2011 06:26

Jag har redan gått upp ett kilo sedan jag slutade räkna kalorier trots att jag motionerat lika mycket, det känns helt värdelöst, frågan är om jag ska fortsätta räkna ett tag till, men jag kan ju inte ska fortsätta hela livet för att inte gå upp i vikt? Just nu känns det jätte jobbigt, iof har jag unnat mig en del i helgen, jag kanske ska vänta en vecka och se vilket håll det går åt, vad tror ni?


Jag sover så dåligt också eftersom Alexander ett bra tag har ätit två gånger per natt. först runt 12-1 tiden, sedan runt 4-tiden, om han bara kunde sluta att äta på natten, han behöver ju inte det, någon som har bra tips för att få honom att sluta, han är ju ändå 6 månader.


Mycket gnäll blev det nu, men jag känner mig verkligen helt slut och gråtfärdig när jag aldrig får sova ostört, hoppas att det vänder snart.



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards