Alla inlägg den 26 juni 2011

Av Camilla - 26 juni 2011 20:01

Kommit hem från en joggingrunda, det gick mycket bättre idag tycker jag, men det flås som jag hade innan jag blev förkyld tar nog ett tag att hitta igen.


Det var skönt iaf, jag joggade så mycket jag orkade och gick däremellan, det behövs ut och motioneras, har blivit mycket gott nu i midsommar, men det är det värt :-)


Nu ska jag ta en dusch och sedan kika på nån film, ha en trevlig kväll, det tänker jag ha :-)

Av Camilla - 26 juni 2011 19:57

Har vi varit och hälsat på Kristers mormor och morfar, fikade och surrade, vi åkte även ner till Gårdnäs för att kolla på lite möbler som de ska göra sig av med, hittade ett skrivbord, en kökssoffa och lite annat som vi ska hämta sedan vid tillfälle.


När vi kom hem så lade sig Alexander efter att ha varit vaken nästan hela dagen, förutom nån liten lur i bilen, jag förstår inte att han orkar vara vaken, han blir inte grinig heller utan är jätte glad, sötnosen.




Av Camilla - 26 juni 2011 10:24

Gjorde jag igår så att mitt knä är rött och svullet, jag snubblade så att jag ramlade utför deras bro, det gick som tur var bra, det verkar bara vara ytligt, det kändes inget i själva knät när jag var ute och gick nyss.


Däremot känne rjag av pollenallergi, snorig och nysig, har tagit en allergitablett och hoppas att det försvinner, tänkte att jag skulle jogga ikväll så jag hoppas att det känns bra då, dvs jag hoppas att det är allergin och inte en förkylning som har tagit omtag, jag vill verkligen komma igång med konditionsträningen nu.


Vi var som sagt i Tängsta i Ingela och Kents torp och hälsade på igår, vi grillade och hade det trevligt, Vincent fick titta på både hästar och traktorer, han fick även mata hästarna med melon, tack så mycket för sällskap.


På dagen igår var vi och hälsade på Kristers farmor och farfar, de surrade mycket som vanligt :-) Kristers farmor hade blivit så gammal tycker jag sedan sist vi träffade dem.


Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det in till stan en sväng.



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards