Alla inlägg under september 2009

Av Camilla - 6 september 2009 16:23

Det ska bli så skönt att  få sitta och bara slappna av i 2 timmar ikväll, kika film och äta godis, man måste ju unna sig godis ibland, iaf jag ;-) vi ska se på Johan Falk på Långsele bio, den bion är mycket bättre än den i sollefteå och mest troligt inte lika dålig luft.


Vincent ska vara med sin farmor och farfar ikväll, det brukar aldrig vara något problem att lämna bort honom en stund, han brukar vara så snäll.


Annars idag har vi inte gjort nåt speciellt, Krister dammsög nere och jag uppe, vi har även knytit ihop den stora blomman lite, den lutar fortfarande en aning, men inte alls som innan,det får bli en stödpinne till så småningom.


Nu väntar vi bara på att Vincent ska vakna så att vi får åka.


Ha en trevlig kväll, det tänker vi ha.



Av Camilla - 5 september 2009 13:50

Man blir glad av att höra den, ja av de flesta av hennes låtar faktiskt, hon är riktigt bra.

Av Camilla - 5 september 2009 13:47

Här kommer 2 bilder på vår fina pojke.

Av Camilla - 5 september 2009 13:29

Kärt barn har många namn, jag har iaf varit på apoteket och köpt näsdroppar till Vincent + en nässug(så heter det iaf enligt apoteket :p ) Tycker så synd om Vincent när han ska sova och äta när han är så tät i näsan.


Annars är han lika glad som vanligt och växer så det knakar, snart dags att införskaffa lite nya kläder till honom igen, lite långärmade tunnare tröjor ochpyjamas skulle han behöva, det får nog bli nästa lön tänkte jag skriva, men jag får ju ingen lön utan mammapenning.


Jag hittade så fina pyjamasar på kappahl idag med smurfarna på som jag ville ha, det var 2-pack, men han kan ju ha den han har ett tag till så då köpte jag inte, hoppas de finns kvar sen, han har ju 2 st till som han kan ha, men de är med kort ärm, jag vill ha med lång ärm och långa ben, han blir så kall tycker jag när han sparkar av sig täcket.


Annars idag har det inte hänt mycket, var nyss ute på en promenad.


Igår var vi hos Kristers farmor och farfar och käkade middag, jag känner mig så duktig, åt bara mat, ingen efterrätt trots att det bjöds, bara kaffe, kanske har karaktären kommit tillbaka från semestern :p


Imorgon ska vi gå på bio, Vincent ska vara med sin farmor och farfar, vi ska kika på Johan Falk, då däremot tänkte jag unna mig och köpa godis, för hur roligt är det med bio utan biogodis? Näe precis, nån gång måste man ju få unna sig, annars blir det ju inge roligt.


Nu ska jag ta en kaffe, trevlig helg!





Av Camilla - 4 september 2009 11:13

Wie, gud vad duktig jag känner mig :-)


Hoppas jag inte går upp dem idag när vi är bjudna på middag hos Kristers farmor och farfar :p jag tycker självklart att det ka bli skoj att åka dit, men är lite rädd att tappa kontrollen över maten, man vänjer sig ju fort att ha stenkoll på hur mycket man äter, jag väger tom vissa saker, men samtidigt så är det ju inte så ofta man blir bortbjuden så man kanske ska passa på att bara njuta, jag vet inte, hur gör ni andra som håller på med att gå ner i vikt när ni är bortbjudna? Tar ni av efterrätten? Äter ni mer än ni gör hemma? Ja det är svårt det där, men troligen när jag sitter där så kommer jag inte att äta mer mat än jag brukar, vi får hoppas det.


De säger ju att man ska unna sig att äta det man tycker om ibland, men jag är så rädd att falla tillbaka i det gamla mönstret om jag gör det.


Annars idag har vi nyss kommit in efter en prommis runt mon, man får passa på medan det inte regnar, imorse regnade det och blåste så att jag trodde taket skulle ramla av.


Vincent sover just nu, jag ska hänga lite tvätt nu efter att jag har sörplat i mig kaffet, första koppen kaffe på dagen är så god.


Sedan ska jag in till stan, ska köpa grejs till Eddies öron på veterinärstationen, octoclear + öronpuder, eller kanske det finns på apoteket? ska kika eftersom jag skulle behöva gå på apoteket.


Näe tvätten var det... vi hörs





Av Camilla - 3 september 2009 10:43

Vincent vaknade vid halv 2 inatt och ville inte somna om, han är lite förkyld stackaren.


Till slut gick jag ner och satte mig i soffan med honom, då somnade han i famnen, sedan sov han kanske hela 10 minuter, då gav jag upp och gav han mat, dvs kl halv 5, sedan sov han till 7.30, fick nappen och sov till strax efter 8, hoppas natten som kommer blir bättre för lillgubben och för oss såklart.


Eddies svamp i örat är oförändrad eller något bättre, tyckte att det luktade lite mindre, jag ska avvakta lite till annars får jag ringa veterinären, men han håller inte på att klia eller så, han skakar bara på huvudet några gånger om dagen,jag använder jodopax till hans öra, syrran sa att Sigge haft det för länge sen och hon använde det, då gick det över, någon som har erfarenhet av svamp i örat hos hund? säg till i så fall.


Nu ska jag ta och ringa mamsen en sväng.

Av Camilla - 2 september 2009 18:29

Har jag haft idag, Kicki heter hon, jättetrevlig måste jag säga, Eddie blev också väldigt fäst vid henne direk.


Vi pratade en hel del, sedan gick vi ut för att hon skulle få se hur han är som, efter den lilla promenaden så skrev hon ihop de 3 sakerna som vi skall träna på, sedan återkommer hon till oss om ca 14 dagar, givetvis får jag ringa henne om jag stöter på problem eller så, det känns så bra att vi kan börja träna.


Efter hon åkt så dröjde det inte länge innan pappa kom, vi drack kaffe och surrade.


Kom hem för en stund sedan, det tog lååååång tid att gå här runt mon när jag ska stanna så fort Eddie börjar dra, men nu ska vi träna på detta så att han aldrig får dra/fly från det han är rädd för.


Nu ska jag ta och kika vad mer jag ska äta idag, jag lägger ju in allt jag äter och givetvis så får man inte äta för lite, har ätit ca 1100 kalorier, så runt 200 till är lagomt.


Annars då? Jo Vincent är lite små förkyld, han rosslar och har sig i näsan och har inte riktigt samma aptit som vanligt, men han är lika glad som vanligt iaf, lillsötisen!


P.S Lycka till nu imorgon, om du läser vilket du brukar så vet du vem du är =) kram D.S





Av Camilla - 1 september 2009 19:37

Idag har jag dammsugit och plockat undan, tvättat, gått en promenad och sedan lagat mat, mer har inte hunnits med, känner mig väldigt trött nu, Vincent bara vände och vred sig hela tiden inatt, han snörvlade en hel del så det var väl det som störde hans och vår skönhetssömn :p men så kan det vara ibland, hoppas han inte sover lika oroligt inatt, jag har knappt sovit nåt känns det som, tittade på klockan hela tiden tycker jag.


Jag väckte honom vid 3 för att droppa i lite koksalt för att rensa, men då blev han ju vaken ett bra tag istället, han somnade vid 4, käka vid 6, somnade om och sov till 8, sedan la jag honom i sängen med mig, efter ett tag så somnade vi båda om till halv 10, skönt!


Efter att ha käkat bruna bönor och stekt fläsk idag så åkte jag in till stan för att köpa jodopax, hittade en som är som en gel, lättare att kleta in i örat på Eddie än med den flytande jodopaxen.


Sedan blev det ica-trollet, handla massa fruktpuréer och några matburkar till Vincent, oj vad mycket det fanns att välja på jämfört med andra affärer, kanonbra ju :-)


Han fick äta grönsaker och kalvkött idag, han verkade tycka att det var gott men konstigt, såna grimaser som han gjorde... haha


Nu ska jag strax kika på dokumentären om åttlingmamman på kanal 5.


Imorgon kommer Kicki, dvs hon som ska hjälpa mig med Eddie, det ska bli spännande.



Ha en trevlig kväll!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards