Alla inlägg under september 2009

Av Camilla - 10 september 2009 11:26

Jag har packat, matat Vincent, badat han, varit och matat grannens hund, Eddies bästis Heros, varit ute på en promenad + tvättat några plagg.


Mamma ringde för ett tag sedan och sade att hon är hemma idag så då åker jag tidigare än jag tänkt förut.


Kommer att sakna Krister och Eddie när jag är borta, men det är roligt att åka till mamma, ja inte så roligt med begravning så klart, men det är ju något man måste gå på, det blir inte heller en traditionell begravning i kyrkan utan minnesstund i församlingsgården eftersom Per inte var medlem i svenska kyrkan, men det gär ju inget, jag tror att det blir mindre jobbigt när det inte är i kyrkan.


Ha en bra dag.

Av Camilla - 9 september 2009 17:48

Idag har Vincent vaccinerat sig igen, de vägde honom också samt gjorde en läkarundersökning, allt såg jättebra ut, jag var tvungen att fråga om han är onormalt stor eller så eftersom alla säger att han är så stor, men han ligger lite över medel bara sade hon. 8210 gram och 67cm(!) lång.


Det gick bra att ta sprutorna, han grinade bara en pyttestund sedan var det bra, träffade Lisa och lilla söta Clara på BVC också, så efter besöket åkte jag dit, drack kaffe och surrade, det var trevligt.


Imorgon bär det av till mamsen, ska ju på begravning på lördag.


Nu är det snart dags för Vincent att äta, sedan blir det mysa i soffan ett tag.



Av Camilla - 8 september 2009 15:07

Har varit och hämtat ut ett paket från Libero på Lindex, det var lite smått och gott, våtservetter, engångshaklappar, lite blöjor, bindor, ett par strumpor, en boll, lite lotion + duschcreme, det var ett sånt paket som man får gratis genom liberoklubben, jag köper aldrig liberoblöjor, men gick med i klubben när jag var gravid.


Vi köper alltid Huggies blöjor, de är billigare och mycket mjukare i passformen tycker jag, en bonus är att de har fina nalle-puh motiv på blöjorna :-)


Kom att tänka på något som inte är billigt när jag var och handlade, dammsugarpåsar, 99:- för 4st, det är ju rätt sjukt egentligen, jag köpte några andra universalpåsar, vi får se om de fungerar eller inte, vårt att prova iaf, de kostade 30:- inte det att jag år snål, men jag försöker att handla det som är billigare, inte på allt, men euroshopper har faktiskt riktigt bra grejer, mkt är ju ingen skillnad motför märkesvaror.


Vi skulle preliminärt träffas en del mammor här hemma idag, men jag hörde inget mer så det blev inget, Sanna skulle också komma idag, hon hörde av sig igår, Saga är fortfarande jätteförkyld så vi bestämde att vänta lite med att ses, Vincent är ju också förkyld, men det börjar bli bättre.


Nu ska jag fixa mat.



Av Camilla - 7 september 2009 14:39

Eller ja det gör jag ju ofta, men en gång i veckan tänker jag väga och mäta midja + stuss, midja och stuss var oförändrad, men jag har gått ner 2 kg på en vecka iaf så det får jag vara mer än nöjd med.


Jag känner mig verkligen motiverad att gå ner i vikt iaf, så fort jag känner mig sugen på något sött så tänker jag på om jag vill se ut som jag gör eller bli större, jag kommer alltid fram till samma svar, dvs nej det vill jag inte, så det är bara att kämpa på, man blir inte lika sugen att äta något heller av att ha det tänket.





Av Camilla - 7 september 2009 14:37

som kommer från pappsen, den tar rätt stor plats, men fin är den så jag hoppas att den tänker överleva.

Av Camilla - 7 september 2009 14:31

Håller jag på att fixa nu, fick tipset av Kicki som var här och hjälpte mig med Eddie, hon hade även torkat korv i ugnen, Eddie älskade det, så då tänkte jag att det blir perfekt godis när vi tränar.


Ska prova att torka korv och lite bacon nån dag också tänkte jag, bra med variation.


Jag tycker att han var riktigt duktig idag när det var en traktor i närheten, vi tränade hela tiden på att han inte fick dra därifrån och efter en stund så var han mycket lugnare.


Annars har jag inte gjort så mycket, tänkte åka på affären, men tar det senare eller imorgon.



Av Camilla - 6 september 2009 22:04

Har vi varit och kikat på idag, gud vilken bra film, jag rekommenderar den varmt.


Sedan så är ju Långsele bio helt underbart mysig, vi satt i sådan parsoffa, de har några stycken sådana så att man kan sitta och mysa.


Gå på Långsele bio istället för Sollefteå, mycket bättre, visst filmerna kommer lite senare, sedan så visar de inte lika många filmer, men jag tycker att alla som brukar gå i sollefteå ska prova denna biograf istället någon gång, ni kommer att bli positivt överraskade, inte minst av den bra luften som de har, den finns inte på sollefteå bion, där är det så varmt och kvavt och lågt i tak, här är det bra luft och högt i tak. Tack för en mysig kväll älskling ;-)


Vincent hade skött sig lika bra som vanligt hos sin farmor och farfar, han sov när vi hämtade honom, det var väntat att han skulle göra, så han fick åka i barnvagnsinsatsen hem, visst man ska inte göra det jag vet, men vi ville inte väcka honom när han sov så sött.


När vi kom hem för en stund sedan så tyckte jag att det luktade så konstigt, det är avsloppet i tvättstugan som spökar lite, har hällt i kaustiksoda + varmvatten nu, ska låta det verka ett tag innan jag spolar med kallvatten, det borde göra susen.


Nu ska jag kika på lite bloggar innan det är dags att prata med John Blund.


Sov Gott!







Av Camilla - 6 september 2009 22:02

Kom på att jag glömde att skriva det förut, gud vad tiden går fort, lite för fort tycker jag, känns som att man inte hinner med, nu får du sluta att växa så fort så att du kan vara mammas och pappas lilla goknopp, vi älskar dig så mycket.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards