Alla inlägg under september 2009

Av Camilla - 23 september 2009 19:32

Förutom att jag dammsög och torkade golven förut, så har jag putsat fönster + dammtorkat överallt nere + tvättat 2 maskiner, jag vet inte var energin kommer ifrån? Ibland så bara finns den där.


Om jag orkar så ska jag putsa resten av fönstren nere imorgon. det behövdes ju verkligen iaf, nu ser man ut ;p


Näe snart dags att fixa te och mackor tills idol börjar.


Trevlig kväll!



Av Camilla - 23 september 2009 11:53

 

  

Av Camilla - 23 september 2009 11:35

Igår var vi hos Sanna i princip hela dagen, kom hem vid halv 5, hon bjöd på lunch, det blev tacopaj och sallad, mums! (vi som var där var jag, Mia och en tjej som heter Jenny)till efterrätt blev det blåbärspaj och glass, ja jag åt efterrätt :p men jag räknade in det i mina kalorier, det blev lite för mkt igår så jag fikade inget på kvällen.


Jag brukar alltid se till att det står minst 0,5 kg förväntad viktnedgång per vecka, igår blev det bara 0,38 kg, men men det är ju inte ofta jag är borta och käkar lunch direkt.


Jag har iaf gått ned 2,8 kg och tappat 11 cm i midjan sedan den 31/8, det är ju rätt bra, visst det hade kunnat vara mycket mer, men jag vill inte att det ska gå fort, utan jag vill lära mig hur jag ska äta för att det ska fungera, det innebär ju även att jag fikar emellanåt och på helgen köper vi tex godis, det ska ju kännas bra också.


Jag har aldrig varit en människa som tycker om att tokträna eller så, jag går 1-2 promenader varje dag, det räcker, bara man har koll på vad stoppar i sig.


Annars idag har jag dammsugit, torkat golven, det gjorde jag medan Vincent sov,sedan blev det en promenad, det blåser kallt som tusan ute idag, men det är ändå skönt att komma ut en sväng varje dag.


Nu ska jag strax käka lunch, det blir lasagne, mums! Undrar vad man ska äta till middag? måste ta en titt i frysen.




Av Camilla - 21 september 2009 10:24

Gud vad helgerna går fort, man hinner ju inte med, har varit mysigt i helgen iaf med massa filmkikande osv.


Jag mätte midjan imorse, det har försvunnit 1cm till, har gått ner nästan 0,5 kg, det blev kanske lite för mkt gott i helgen, så kan det bli ibland, Kristers mormor fyllde år förra veckan så det blev en massa fika där också, men det brukar iof bara gå någon dag så har jag gått ner mer, jag återkommer om det ;-)


Nu ska jag ut och gå en sväng, sedan blir det att ta reda på tvätt, sedan in till stan och handla lite barnmat m.m, funderar på att laga lasagne idag, jag har inte gjort lasagne helt från grunden någon gång, så det blir den första idag i så fall.


Vi hörs!



Av Camilla - 20 september 2009 14:36

Det är väl vad jag pysslat med som mest idag, vi har även varit ute på en promenad + att Krister håller på att sätta upp valvet =)


Igår var vi och hälsade på Arvidsson och Christine, de har ju flyttat ut till Undrom, så vi åkte dit för att kika hur det såg ut, mysigt hus måste jag säga.


Sedan ringde de på kvällen och undrade om de kunde komma och kika på film, så klart de kunde, vi såg på Wallanders Tjuven, bra film.


Nu håller Krister på med maten, blir snitzel och kokt potatis med gräddsås, blir en tidig middag, vi känner oss så hungriga.



Av Camilla - 19 september 2009 16:20

Japp det ska vi käka om en stund, jag bestämde det, var så sugen på¨något smördegsinbakat, så länge sedan vi käkade något sånt.


Ikväll blir det Wallander och massa gott, det är ju trots allt lördag idag och jag är så duktig med att räkna mina kalorier annars, så det så.



Av Camilla - 19 september 2009 10:57

Vad händer idag då? ja jag vet faktiskt inte, vi får se, känner mig lite snuvig och trött i kroppen.


Ikväll blir det kika på Wallander iaf, jag tycker att de filmerna är så bra, samma sak med Beck filmerna.

Av Camilla - 18 september 2009 15:18

Har köpt 2 st nya pyjamasar till Vincent, det blev de med smurfarna på, såååå fina, hade 25% rabatt också så det var ju perfekt, gick på 149:-


Var även in på pysselaffären och köpte lite scrapbooking grejer, det blev 2 st alfabet som man kan stämpla, svart stämpelfärg + en genomskinlig bricka att fästa stämpeln på när man stämplar, detta kostade 300:- !!!! dyrt, men jag tycker att jag ska få unna mig att köpa något som jag vill ha ibland + att jag måste ha lite grejer om jag ska kunna göra fina scrapsidor.


Oj vad tiden rullar iväg, hela dagen har ju snart gått, ikväll blir det kika film och käka en räkmacka, mums!


Förresten så väger jag nu under 70 kg, ska bli skoj att se på måndag om det har försvunnit mer kg eller cm, det känns som att det går bra iaf.


Nu ska jag pyssla lite med mina nya saker.


      




Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards