Alla inlägg under februari 2012

Av Camilla - 18 februari 2012 08:41

De flesta brukar känna sig glada när det blir helg, men senaste tiden har jag mest tyckt att det är jobbigt, inga pengaratt hitta på något, inga pengar att köpa kläder för, inga pengar att kunna åka på stan och köpa en leksak till barnen, ja nu förstår, idag känner jag mig riktigt ledsen och nere, önskar att jag bara kunde lägga mig och dra täcket över huvudet. Nu kanske tycker att jag är fånig och överdriver, då får ni tycka det, för mig är det iaf jättejobbigt.

Av Camilla - 18 februari 2012 07:54

Min viktnedgång senaste veckan alltså, endast -0,2 kg har jag gått ner, igår morse vägde jag mycket mindre(0,4 kg mindre än idag), visst jag vet att det kan vara så, men när jag väger mer den dagen som jag liksom bokför vikten så blir jag lite sur :-( Iof bättre med en liten viktnedgång än ingen alls.


Midjemåttet har minskat med 3 cm sedan den 3/2 iaf.


Av Camilla - 17 februari 2012 16:28

Ja dagen är ju inte slut ännu men hittills har den varit så där, imorse tog jag med mig barnen och åkte på öppna förskolan, det var som vanligt trevlig, åkte direkt hem efter, Alexander satt och gnuggade ögonen redan på hemvägen, vid 11.40 ca fick han välling och lägga sig(som han alltid brukar när han är hemma) men inte skulle han sova, var upp en gång, då hade han bajsat, bara att byta, trodde att han skulle somna efter det men han bara lekte och busade, efter över två timmar gav jag upp så han har inte sovit någonting alls idag.


Känner mig besviken också att ingen har hört av sig angående jobbet som jag sökt, de skulle ringa idag, men ingen har hittills hört av sig, har väntat och väntat hela dagen, känns trist.


Sedan så ringde jag vårdcentralen imorse angående mitt finger som fortfarande har en knöl och gör ont när jag trycker, läkaren skulle ringa upp mig på tisdag, kan ju alltid hoppas att det har blivit bättre till dess.


Jaja jag ska inte klaga mer, men det känns som en mindre bra dag idag :-(


Av Camilla - 16 februari 2012 07:09

Så sitter jag här med en kopp kaffe, Alexander har inte hållit på och pratat och donat inatt, Vincent kom upp en gång, när jag vaknade till så låg han nere vid Kristers fötter, Krister var ner med honom, han somnade som vanligt om direkt och sov till 5.30, han vaknar nästan alltid då nu för tiden, men för mig får han inte kliva upp utan han får komma och ligga bredvid mig, det fungerar då somnar han oftast om en stund, om inte annat så ligger han still iaf, vet inte om han har blivit lättväckt eftersom han alltid vaknar när Krister kliver upp.


Annars då? Jodå helt ok, förkyld men ska stoppa i mig en ipren innan jag ska iväg på rekryteringsträffen, då brukar det kännas lite lättare :-) 

Av Camilla - 15 februari 2012 13:10

Är dest mest hela tiden på Alexander idag, han sov inte ens en timme heller, äter nästan inget, sedan så är jag själv förkyld och jätte trött, behöver jag säga att jag är less??

Av Camilla - 15 februari 2012 07:21

Är jag, Alexander började att prata kl 1.30, vid 3 tiden gav jag upp och hämtade välling, men han åt bara litegrann, sedan pratade han lite till och somnade, jag vet inte vad han har fått för sig, han vaknar och ligger och pratar en massa, han blir jätte trött av det själv också märker jag eftersom han inte sover längre på morgonen heller, han vaknade vid 7-tiden och grinade som bara den, tänkte att han är nog hungrig, men han åt inge mycket nu heller, stackars Krister som skulle upp och jobba, han lär nog vara ännu tröttare, hoppas att Alexander slutar med detta snart, han har vaknat en eller ett par timmar efter att han somnat också och legat och pratat på.


Idag är barnen lediga från dagis, jag ska ha dem där imorgon istället då jag ska på rekryteringsträff, det var dagis förslag, det var snällt av dem.


Nu ska jag dricka kaffe och försöka vakna, har blivit förkyld också, det gör ju inte att jag känner mig piggare direkt.


Av Camilla - 14 februari 2012 11:07

Jag blev nyss uppringd och inbjuden att komma på rekryteringsträff på torsdag, det känns jätte bra, hoppas att det går bra resten av vägen också så att det leder till en anställning, hoppas hoppas, håller tummarna hårt.


Annars har jag varit in till stan en sväng idag, fixade blommor och vit choklad till älsklingen också  köpte jag godis till Vincent, han får normalt bara äta godis på lördagarna, men idag när det är alla hjärtans dag så tycker jag att han ska få något, Alexander får väl äta lite glass eller något istället, visst har han också smakat en godisbit vid något tillfälle, men han är lite liten och har inte så många tänder än ;-)


Var nyss ute och gick en promenad, men oj vad tungt det kändes idag, jag tror att det är en förkylning på g, jag brukar nästan aldrig vara sjuk, hoppas att jag är pigg och alert på torsdag så att man inte är jätte seg i huvudet, alvedon och ipren samt en massa kaffe brukar fungera i så fall ;-)


Nu ska jag göra i ordning en köttfärspaj, det blir dagens middag, tänkte passa på att göra den nu medan jag har lite energi kvar.





Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards