Alla inlägg under februari 2012

Av Camilla - 10 februari 2012 07:21

Jag vet att det kan vara så ibland och det är då som många ger upp, men inte jag, när jag gick ner en massa kilon förut så stod vikten stilla i 2 veckor en gång, det är nog för att kroppen ska hänga med, bara att kämpa på. Vågen visar endast -100gr hittills sedan i måndags, imorgon får vi se vad det står, jag har för vana att bokföra vikten på lördag morgon.


Av Camilla - 9 februari 2012 07:40

Jag kände mig faktiskt rätt pigg när jag klev upp 6.40 trots att jag mest har vänt och vridit på mig hela natten, det är inga barn som har hållit mig vaken eller så jag har bara sovit extremt dåligt, men så är det ibland.


Annars då? Händer väl inte så där jättemycket, barnen är lediga idag, får se vad vi ska hitta på, bara vara hemma eller åka iväg och hälsa på någon? Nån som är sugen på sällskap?


Igår efter middagen skulle Vincent och Krister klippa sig, men Vincent var så trött så han bara skrek och grinade, det gick inte att klippa honom :-( Han har varit till frisör flera gånger tidigare(dock på ett annat ställe) Vet inte hur jag ska göra nu om jag ska prova att boka en ny tid eller om någon jag känner kan prova att klippa honom, säg till om dte är någon som kan!


Av Camilla - 7 februari 2012 13:34

Här kommer några bilder på det färdiga rummet, saknas bara lite tavlor och grejer nu, det ska inhandlas så småningom.


         

Av Camilla - 6 februari 2012 17:22

Har jag hållit på med idag, jag hann göra färdigt två längder, jag har alltså tryckt på dem, den tredje gör jag nog klart ikväll när barnen har lagt sig, om jag inte blir för lat :p


Annars har jag varit in till stan och handlat mat, på Fresks och köpt spik till dörrfodren samt tankat bilen, var till Bettan och tog en kaffe efter att jag hämtat barnen på dagis, sedan hem, fixa mat och alldeles nyss var jag ute på en kortare prommis och nu sitter jag här en stund.


Krister och Vincent har åkt in till stan en sväng för att hämta ett paket samt lämna tillbaks släpvagnen, kan vara roligt för Vincent att bara vara med pappa ibland.


Tror jag ska ta och sätta mig vid brasan en stund, är så frusen.






Av Camilla - 6 februari 2012 11:14

Jag brukar som sagt bokföra vikten på lördagar, men jag väger mig oftast varje morgon iaf :p Precis 2 kg har jag gått ner på en vecka, men det brukar mest bara vara första veckan, sedan brukar jag gå ner 0,5-1kg, antar att man tappar en hel del vätska från början.


Hur har jag gjort då? Jag har stenkoll på vad/hur mycket jag stoppar i mig varje dag utom på lördagar då jag äter helt fritt.


Det känns iaf väldigt bra och jag känner mig mycket piggare.

Av Camilla - 4 februari 2012 09:12

Oj vad internationell jag blev... haha iaf så brukar jag väga mig på lördagmorgnarna, det innebär att det inte har gått en hel vecka, men det gör inget, jag har hittills gått ner 1,5 kg och tappat 1 cm i midjan, jag brukar gå ner mer den första veckan, kanske en massa vätska? Annars brukade jag när jag körde på förut tappa 0,5-1 kg per vecka, det känns som en bra nivå.


Men idag är det lördag, det innebär att det är tillåtet att äta fritt, jag kommer att ha en sån dag i veckan och då just på lördagar, det känns bra :-)


Av Camilla - 4 februari 2012 09:08

Var det verkligen imorse, Alexander vaknade redan 5.30, först låg han bara och pratade, sedan blev han sur då ingen kom, till slut var det bara att kliva upp, Vincent sov till 7.05 precis som igår, han kom upp till oss vid 4.30, jag märkte det denna gång men orkade inte gå ner med honom på en gång, strax innan Alexander vaknade gick jag ner och lade honom i sin säng.


Kanske tur att jag eller vi ska jag väl säga klev upp, det var bara strax över 15 grader i köket, vi har höjt pannan och eldar för fullt, tro vad vi ska hitta på idag, känns inte som att man vill ta bilen någonstans i denna kyla, -35 var det när vi klev upp.... brrrrrr!


Iaf så håller jag just nu på att lägga i mer slingor i håret, hoppas att det syns mer denna gång.

Av Camilla - 3 februari 2012 12:55

Nu har jag bakat en tredje kakjävel, dvs en misslyckad kaka, i detta fallet en sockerkaka, det var en gubbe hit igår och kollade på ugnen, mätte temperaturen, då visade den inget fel, men jag märkte nu att det är först när man ställer in något i ugnen som den inte orkar hålla temperaturen, något är alltså fel, jag ringde honom på en gång, han skulle föra frågan vidare till tillverkaren, jag tänker inte ge mig, detta ska fixas alternativt ge oss en ny ugn.


Annars tar vi det bara lugnt och gör mest ingenting idag, det är ju så kallt ute, Alexander har äntligen somnat, han verkade så trött så jag lade honom tidigare än jag brukar, men han bara lekte, ett tag skrek han, men nu så sover han.


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards