Alla inlägg under september 2010

Av Camilla - 23 september 2010 21:33

Japp idag har jag varit och hämtat syskonvagnen, den är kanonfin så jag känne mig nöjd med köpet, ska bli roligt att provaköra sedan :-)


Efter det blev det en snabbsväng hem, visa Krister vagnen och hämta Vincent, sedan åkte vi ner på gårdsfest på dagis, Vincent provade fiskdammen, han blev överlycklig över godisbitarna som fanns där i, sedan att han dessutom fick plocka själv ur påsen och äta, han sken som en sol goknoppen, surrade med en massa folk och köpte fika, alla pengar de fick in gick tillbaka till barnen, jättebra tycker jag.


Vid 19 åkte vi hem, då fick Vincent ta sig ett kvällsdopp, sedan somnade han direkt, nu ska jag också ta och krypa ner, känner mig så trött, imorgon blir det barnmorskan, sedan kika på lite kläder och handla mat, ska ev på Fresks och köpa färg också, vi blev bjudna på mat i Långsele imorgon också, inte dumt :-)


Sov så gott!

Av Camilla - 23 september 2010 13:18

Krister var och hämtade den igår innan han åkte hem, det saknades dock 1 högtalare, det hade blivit felsorterat, men vi kunde lyssna på musik iaf, dte låter riktigt bra trots att allt inte är inkopplat. Vincent han dansade som bara den, det såg så otroligt sött ut, lillgubben.


Just nu sitter han och äter medan jag sitter med bärbara datorn i köket, lade ett bud på ett par barnskor på tradera idag, ett par kuomi som jag fick tips om, får se hur många som budar på dem.


Annars idag har jag målat en tavelram, den var grönbetsad och ska bli vit, sedan var jag ut i garaget och målade en sväng på byrån, färgen är nästan slut nu så jag måste köpa mer, kanske gör det imorgon.


Ikväll ska vi på gårdsfest på dagis är det tänkt, om det inte spöregar, då är det inge roligt. Nu ska vi strax gå bort till Elisabet och hälsa på, bara Vincent har ätit färdigt, han äter själv, det går kanske inte så fort, men han vill absolut inte bli matad, tydligen matar de honom på dagis, ja han får ju äta själv också, men då är det alltså ok att någon dagispersonal ger honom, den lilla luringen där, mamma eller pappa får då inte mata mer än gröten på morgonen :-)

Av Camilla - 22 september 2010 17:25

Hittade denna jättefina overall på sportringen, färgerna blir inte riktigt rättvisa på bilden, Vincent tackar sin morfar så jättemycket för den, han var så snygg när han hade den på sig :-) Nu saknas bara ett par bra vinterskor, tips på vad man ska köpa?


    


Av Camilla - 22 september 2010 16:20

 En bild på en pall som jag målat också!

   

Av Camilla - 21 september 2010 13:23

Så jag ska hämta den på tors eller fredag, hon ville pumpa däcken och kika om hon hittar instruktionsboken osv :-)


Har  varit på kläddax och kikat på Didrikssons overaller, kanonfina, men storleken på dem ser så himla stora ut, kikade på en 90, men hon i butiken sa att det var den man rekommenderade till en 1,5 åring, någon som nyss har köpt en som kan berätta om storleken alternativt en annan overall och hur den är i storleken, tänkte kika på Tradera, därför jag undrar :-)

Av Camilla - 21 september 2010 10:34

Tog kontakt med hon som ska sälja babytravel vagnen och jag hade sån tur att jag kunde komma redan vid kl 11 idag och kika på den, perfekt, hoppas att den är i det skick jag tänkt, då köper jag den på en gång :-)


Vincent har hostat en hel del inatt stackaren, men han verkade pigg imorse och vinkade glatt när jag lämnade honom på dagis, han brukar oftast grina lite, men inte idag :-)



Av Camilla - 20 september 2010 10:03

Var som sagt jag och Vincent i Ramsele och hälsade på, vi åkte upp på fredagen efter att Vincent tagit sin dagliga lur.


Gick ut och handlade med Tina och barnen, blev en tur på bolaget, köpte en flaska jättegott alkoholfritt vin, Loxter heter den. Köpte en likör till farmor som fyllde 75 år igår samt lite lotter, på fredagskvällen blev det idol och bara mysa.


På lördagen tog vi det mest bara lugnt, vi tog en promenad bort och hälsade på Tomas, sedan åkte jag och Vincent up till farmor, Tina och Tomas skulle iväg en sväng, hos farmor är man som vanligt aldrig hungrig när man åker därifrån, fick både mat och fika.


Igår var vi också upp till farmor eftersom det var då hon fyllde år, då följde Tina och barnen också med, mamma och Jörgen kom också dit, det var jätteroligt att träffa alla släktingar, så tack för en trevlig helg :-)


När vi kom hem igen så fick Vincent ta ett bad och på med en ren pyjamas, sedan stoppa ner han i en renbäddad säng, han somnade direkt trots att han sov en halvtimme i bilen, men det förstår jag, som han har busat med Nattis och Nico i helgen, de har verkligen haft jätteroligt.


Det var skönt att få sova i sin egen säng inatt, har sovit så dåligt i helgen, men inatt sov jag som en stock, så skönt.


Nu ska jag surfa runt lite, sedan fixa mig så att jag ser ut som folk, annars tror jag att jag bara ska ta det lugnt idag, Vincent är på dagis så jag kanske ska passa på att vila lite.









Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards