Alla inlägg under september 2010

Av Camilla - 4 september 2010 10:04

Här kommer 2 bilder, det är dock lite ljust så jag vet inte hur bra det syns med de nya gardinerna :-)


    

Av Camilla - 3 september 2010 20:51

Har jag gjort idag, när vi åkte in till stan idag så svängde jag in vid en loppisskylt, har tänkt flera ggr men det har inte blivit av, jag hittade jättefina spetsgardiner till köket 4 längder för 120:-


Mamma gjorde också lite fynd, en lite korg bla, jag har nyss hängt upp gardinerna, satt upp fönsterbrädorna samt fått upp lampor i fönstren, det blev verkligen jättefint, bild kommer senare då det är så mörkt nu.


Var ner på Lindex och köpte lite kläder till Vincent också, 3 st långärmade tröjor, 2 st mjukisbyxor samt ett par tjockare fleecevantar med bamse på. Var in på Jysk men där köpte inte jag något men mamma och Jörgen köpte en jättefin liten bänk med rottingkorgar till som de ska ha i hallen.


Vi har varit och käkat pizza också, det var riktigt mumsigt!


Krister är ute och käkar och tar sig en öl med jobbarkompisarna ikväll, får se när han kommer hem, själv ska jag fixa mig något gott tror jag och sätta mig framför tvn, men först ut med Eddie.



Av Camilla - 3 september 2010 11:47

Väntar på mamma och Jörgen alltså, jag har satt upp bambujalusierna som vi köpte, de funkar väl hoppas jag, men jag kan säga att de dyrare från Bauhaus är mycket snyggare, jaja kanske blir såna sen.


Vincent har lagt sig så nu ska jag dricka en kopp kaffe, torka och platta håret samt plocka undan här, ha en trevlig dag!

Av Camilla - 2 september 2010 18:37

Efter ett besök hos Mia, Inez och lilla Alicia, Inez är så rolig nu, sjunger, kan gå som en gammal tant(hon går så att hon ser ut att ha kutrygg) surrar en massa och har sig, så sött.


Nu ska strax Vincent ta sig ett bad, sedan ska jag bara slappa och kika på tv tror jag.


Imorgon kommer mest troligt mamma och Jörgen och hälsar på, det är alltid roligt när de kommer :-)

Av Camilla - 2 september 2010 12:35

Först blev det en promenad imorse som vanligt, sedan dammsuga, plocka undan & torka golv, nu ska jag inte göra någon mer nytta tror jag, har haft mycket ont i huvudet/nacken både igår och idag, kanske jag ska ta det lite lugnt också.


Idag kom det ett kuvert från sverigedemokraterna, det var bara det kuvertet som jag öppnade eftersom jag var nyfiken vad som stod, jag måste medge att de tilltalade mig verkligen, de vill bla höja föräldrapenningen, skärpa invandringen osv, men jag vet inte riktigt vad jag ska rösta på, jag är inte rasist men tycker att sverige är alldeles för generösa att ta in invandrare då det finns så många svenskar som har dåligt ställt redan, de flesta kommuner har dåligt med pengar osv.


Får se om Mia svarar på mitt sms snart, tänkte att jag kan åka dit och hälsa på när Vincent vaknar och har käkat, om hon är hemma och har tid vill säga.

Av Camilla - 1 september 2010 20:49

Gått en morgonprommis, fixat sista tapetbiten vid fönstret, samt lagt latexfog på diverse ställen här hemma där det inte har blivit gjort, efter det käkade jag lunch och sedan iväg för att hämta Vincent.


Vi gick direkt över till Elisabet och Wille för att surra/leka lite samt dricka kaffe, för min del då alltså ;-) Det är alltid lika trevligt att ha någon att surra med.


Vincent var så trött ikväll, redan strax före sju blev han så grinig, stackars liten, ville bara vara i famnen, han fick välling och lägga sig vid kvart över sju, han somnade direkt och snarkar nu som tusan.


Nu ikväll har jag bakat en kakjävel, jag tog en form som inte var stor nog så kakan blev alldeles för lös, jag var så klart tvungen att göra en ny, fudgekaka är det jag bakar, ska lägga på fyllningen nu innan livet på BB börjar, måste ju se det.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards