Alla inlägg under september 2010

Av Camilla - 17 september 2010 11:32

Igår var Isabelle här och hälsade på med sin lilla bebis Livia 6 veckor, så söt, tänkt att Vincent varit så där liten, man fattar inte riktigt det.


Efter det åkte jag in till stan för att vara med på föräldrautbildningen, synd bara att alla är så tystlåtna, typ bara jag och Vincents dagisfröken som vågar fråga något, men men sista träffen ska jag inte vara med på, igår var vi på förlossningen och kikade, kikade på rummet där jag låg med Vincent, oj vad litet det är det rummet, jag minns inte att det var så litet.


Sedan bara det av till biblioteket för att rösta, min röst hamnade på socialdemokraterna iaf, blev en snabb sväng in på lindex för att köpa en ny pennvässare också så att jag kan använda min kajalpenna.


Idag har jag packat det som ska med till Ramsele, jag och Vincent ska åka och vara med Tina och barnen över helgen, farmor fyller år på söndag så då ska vi dit och gratta henne.


Nu sover Vincent, tänkte att det är enklast om han är utvilad när vi åker så att han kan vara vaken tills kvällen.


Nu ska jag springa ut med grejerna i bilen medan det är uppehåll.


Ha en trevlig helg!

Av Camilla - 15 september 2010 20:07

Har det varit hela dagen, efter att jag lämnat Vincent på dagis så åkte jag hem, stökade undan i köket, gick ut med Eddie, sedan in och dricka kaffe och kika på datorn.


Sedan ut i garaget och göra klart skänken, den blev jättebra, det kommer en bild senare, när det var klart så var det bara att hoppa in i duschen och hämta Vincent på dagis, sedan kom Elisabet och Wille förbi, gud vad de busade idag smågrabbarna, så roligt att se på :-)


Sedan kom Krister hem och käka, efter det åkte han iväg och hjälpte sin morfars bror att flytta lite grejer, jag och Vincent gick bort till Ingela och tog en kaffe och surrade, Eddie och Heros busade som bara den, sedan strax före 19 gick vi hem så att Vincent fick bada, han ville inte ha någon välling idag heller innan han skulle sova,iof så åt han en macka hos Ingela, han drack några klunkar sedan ville han inte ha mer, han somnade på en gång när jag lagt han.


Imorgon blir det att lämna Vincent på dagis till 10.30, sedan kommer Isabelle med sin lilla bebis Livia och hälsar på, det ska bli så roligt att se henne, efter det ska jag vara med på föräldrautbildningen, besök på förlossningen imorgon, jag har ju redan varit där, men roligt att vara med iaf.


Nu ska jag kika på idol för nu kom Krister hem :-)


Ha en trevlig kväll!

Av Camilla - 15 september 2010 10:15

Vilken fin rubrik va? :-) Vincent säger gacka till macka och datt eller dasst till saft, sötisen där, det börjar komma lite ord, man förstår ju vad han menar iaf.



Av Camilla - 14 september 2010 14:56

Förutom att fixa till den så att den ser gammal ut samt sätta tillbaka beslagen, sen Bettan får du hjälpa mig att skriva Vincent på den någon dag när du har tid och lust :-)


När jag nästan målat klart så ringde Lina och ville komma förbi, så vi har surrat & druckit kaffe tills det var dags att hämta barnen på dagis, alltid trevligt med sällskap.


Ikväll ska vi ev till Långsele & hälsa på, bara de är hemma så :-)

Av Camilla - 14 september 2010 10:05

Vincent var vaken första gången vid 00.30, han var inte ledsen utan låg och pratade och for runt i sängen, var dit och stoppade om honom, sedan var jag tvungen att gå ner och dricka ett glas samarin då jag hade sån fruktansvärd halsbränna, jag sa senast igår kväll att skönt att jag inte fått halsbränna ännu när jag ska sova, tji fick jag. Hade det när jag väntade Vincent också, men minns inte i vilken vecka den kom, jag har aldrig halsbränna i vanliga fall.


Iaf så var Vincent vaken flera gånger, vid 2-tiden samt vid 4, jag fick väcka honom i morse vid 8.15 eftersom han skulle på dagis, han måste ju hinna äta gröt och tvätta sig samt klä på sig innan. Han såg lite rolig ut när jag skulle gå, inte förrän jag sa hejdå, så tog han fram surläppen litegrann och smågrinade ungefär som att när mamma går så ska man grina, så sött, goknoppen, längtar efter honom när han är på dagis, samtidigt som det är skönt att få lite tid för sig själv så klart.


Nu ska jag strax ta och leta mig något mer att äta, fick bara i mig en halv tallrik gröt imorse, var inge hungrig, men nu är jag det :-)


Ha en bra dag!

Av Camilla - 13 september 2010 10:20

Vincent ska så småningom flytta ner och bo i rummet som vi har gästsängen i idag, har kommit på att jag vill ha lite gammaldags inredning, men måste så klart börja med väggarna, de ska tapetseras, men vet inte vilken färg, om det ska vara enfärgat, fondvägg etc, jag måste kika runt och se vad jag hittar.


Den här sidan har helt underbara leksaker och inredningsdetaljer:


http://www.blaelefant.se/


Blir nog att handla lite där sedan, varför kan man inte ha mer pengar?


Vincent verkar trött idag förresten, jag tog fram dammsugaren för att dra en repa, det blir så fruktansvärt mycket grus när det är blött ute på morgonen, när jag kikade in i vardagsrummet så låg han på soffan och höll på att somna, sötisen där, men det gick över, bra iof så att han sover på sin vanliga tid, dvs han får lägga sig om ca en halvtimme.


När han sover ska jag gå ut och kika på skänken, tror jag måste stryka en gång till fram på lådorna då det grå som jag målat syntes när jag kikade igår kväll, men färgen var inte torr då så man vet aldrig.


Vill bli klar med att måla den idag så att jag kan göra den helt klar ikväll, sedan ska jag göra i ordning den lilla byrån som bebisens kläder ska ligga i.





Av Camilla - 12 september 2010 12:20

Det regnar och regnar, Vincent och jag satt jättelänge i soffan och kika på Ronja Rövardotter imorse, så mysigt, han är inte riktigt pigg, hostar och snorar, snorar har han gjort ett bra tag, men idag verkar det vara lite mer igen, det blir väl mycket så genom dagis också, snora och snora, men det bygger ju upp deras immunförsvar så klart :-)


Nu har jag nyss målat en omgång på skänken, trodde att den skulle vara klar efter ett lager till på lådorna, men det grå syns fortfarande, ska ta och slipa bort lite som runnit när den torkat och stryka en gång till ikväll om jag orkar, vill ju bli klar någon gång så att jag får ställa upp den på Vincents rum.


Har målat en gång på sista hyllplanet samt grundmålat en pall som jag tänkte ställa på Vincents rum, tänkte först ha den i köket, men kom på att jag har en annan pall som passar bättre i köket.



Av Camilla - 11 september 2010 12:49

Har hållit på med hyllan som ska sitta i köket ett bra tag, har varit förkyld emelllan också då jag inte målat alls, sedan så har jag varit väldigt noggrann att slipa lite mellan varje lager, målat 3 lager färg tror jag, det tar sin tid, jag ska visa en bild sedan när den är helt klar.


Vincents skänk är också snart klar, jag tror att lådorna kommer att behöva målas en gång till iaf, sedan är det bara lite fix med att få den rätta looken på den. Det är verkligen jätteroligt att måla möbler och se hur fina de blir.


Krister är hos Högge, Vincent sover just nu, men han lär nog vakna när som helst, vet inte vad jag ska hitta på.



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards