Alla inlägg under september 2011

Av Camilla - 25 september 2011 19:59

Alexander är inte riktigt pigg och sover rätt dåligt, han somnade som vanligt men vaknade efter en timme och bara grinade, han grävde sig massa i munnen också, kanske är tänder iaf.Jag och Krister är båda förkylda och trötta också, nu blir det Gustafsson 3 tr

Av Camilla - 23 september 2011 18:28

Är jag och barnen, vi tar det bara lugnt, har varit ner på Hammarn och kikat lite idag, vi blir kvar här över helgen tänkte jag.


Vincent har inte varit på sitt bästa humör, växlat mellan att vara dum men sin lillebror och att grina själv, ja inte hela tiden men mycket idag, båda två har gått och lagt sig nu, Alexander har bara sovit en liten stund idag då han vaknade efter att bara ha sovit en stund.


Förresten så sov Alexander hela natten inatt, han vaknade vid 6.20, så länge har han aldrig sovit förut utan att äta, skönt, hoppas att det kanske vänder så att vi får sova normalt på Sandsmovägen, men jag vågar inte hoppas alltför mycket, han var inte särskilt hungrig imorse, åt litegrann, lade sedan tillbaka honom i sängen, men han somnade inte utan låg mest och småpratade, när vi kom in(jag och Alexa sover ute i stugan) vid 7.15 sov Vincent fortfarande, han vaknade en kvart senare ca.


Nu ska jag kika lite på nätet, sedan bara slappa framför tvn.

Av Camilla - 22 september 2011 07:42

Jag har glömt att skriva det, men nu kryper han för fullt sedan några dagar tillbaka, dvs han ålar inte utan kryper riktigt, han är så nöjd när han tar sig fram, lillsötisen.


Annars har natten varit ok, Alexander vaknade och ville ha en flaska vid 2, sedan hostade Krister så mycket att jag omöjligt kunde somna om, men det är inget fel säger de på vårdcentralen, de har tagit halsprov och kollat, men inga streptococker säger de, grejen är den att han har varit förkyld i 2,5 vecka nu, dvs med riktigt ont i halsen.


Jag har fortfarande ögoninflammation, men det ser mycket bättre ut idag, har funderat på att åka till mamsen, men jag är rädd att det blir jobbigt med allergi och ögoninflammation, men som sagt det är mycket bättre så vi får se senare idag.

Av Camilla - 21 september 2011 20:46

Har jag handlat till Vincent idag, en svart med lite rött och grått Didriksson overall, 899:- ruskigt dyrt tycker jag, varför köpte jag den då? Jo för att Vincent hade en förra året och han var aldrig blöt eller kall, den var helt suverän.


Efter det åkte jag ner på stan för att köpa en vinterjacka till honom, köpte även ett par mockasiner som han kan ha på gympan samt strumpor till Alexander.


Jag kan säga att Vincent var grining och gnällig redan när jag hämtade honom på dagis, ni kan tänka er hur han var på stan då.... han var så arg när han var tvungen att prova kläder, men måste man så måste man.


Nu saknas bara ett par vinterskor, jag mätte hans fot till ca 14.8 cm, hans skor sen förra vintern är 14.5 så det går inte.


Vi har varit på Bamsegympa idag också, men Vincent verkar inge pigg eller om han bara är extremt trött, han var inte så på, dessutom slog han hakan i en bänk så att han blev jätte ledsen, stackars liten, men med havregrynsgröt i magen så snarkar han gott sedan strax efter 18.30


Av Camilla - 21 september 2011 20:44

När jag tryckte på strömbrytaren för att tända min nya akvariebelysning, den fungerar alltså inte, men suck vad less man kan bli, ringde till akvariumbutiken.se direkt, han skulle kolla upp hur vi skall lösa det och ringa mig imorgon.

Av Camilla - 21 september 2011 12:42

Att köpa alltså, Alexander kunde ha den Vincent hade förra vintern, visst är den stor, men inte så att det gör något, en kostnad mindre, men kom på att jag ev måste köpa vinterskor till Vincent, ska prova på honom sedan, de vinterskorna är 14.5 cm, kom inte ihåg vad han har för mått på foten.

Av Camilla - 21 september 2011 12:26

Med bra resultat, KH värdet som var lite lågt sist hade höjts till en normal nivå, PH värdet låg på samma, dvs 7.5, alltså fungerade det bra det som jag köpte på Arken verkar det som.


Den nya akvariebelysningen har kommit idag också, ska hämta ut den när jag åker till stan, ska bli spännade att se skillnaden.


Alla fiskyngel lever, tror att det är 16 eller 17, svårt att räkna dem, hoppas att de överlever.


Av Camilla - 21 september 2011 12:24

Som Vincent brukar säga, det ska jag göra när Vincent slutat på dagis, ska åka upp på kläd dax och köpa en ny vinteroverall till honom, känns bäst att han får prova, ska kolla om Alexander kan ha Vincents overall, risken är att den är väldigt stor, passar den inte så får jag köpa en till honom också, Vincent behöver en vinterjacka också, får se vad jag hittar.


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards