Alla inlägg under september 2011

Av Camilla - 15 september 2011 21:16

Hoppas så klart på en god natts sömn, det verkar dock inte så lovande, Alexander har redan vaknat 1 gång och grinat som bara den, men han åt iaf en halv flaska välling, han låg och hostade nu för en stund sedan, men förhoppningsvis somnade han om. Han har varit lite smått hängig hela dagen plus att han har lite ögoninflammation, Vincent hade det förra veckan fast hans var mycket värre.Annars idag har jag varitvoch tittat på ett hus med mamma och Jörgen,jätte fint och mysigt var det.Efter det åkte vi på ica, sedan hem hit och åt lunch, blev en sen lunch så Krister fick äta middag själv.När Krister ätit färdigt så tog jag med Alexander och Eddie på en promenad, den blev kort då det blåste spik ute..... Brrrrr Resten av kvällen har jag målat och tittat på tv, nu ska jag sova och hoppas att denna natt blir bättre.

Av Camilla - 15 september 2011 07:34

Jag är uppe i alla fall, men fy vilken jobbig natt, Alexander var vaken och grinade hur många gånger som helst, han var kokhet vid 1 tiden, då fick han en alvedon, somnade men vaknade vid 3 igen, åt en hel flaska välling, sedan var han så övertrött, grinade och grinade, inget hjälpte, då använde jag det som alltid brukar fungera, dvs vänta 5 minuter, gå dit, vänta 5 minuter osv. På 10 minuter så sov han, hörde honon igen vid 4.30 men han somnade om själv, sedan strax före 7 var det dags att kliva upp, jag har iaf inte haft lika ont i huvudet inatt, har haft det i flera dagar, men ont i halsen har jag, lite mer än igår känns det som :-(Igår var Vincent på sin första bamsegympa, han var lite små blyg först, men efter ett tag så sprang han runt som bara den, hoppade, hängde i ringar osv, han verkade tycka att det var väldigt roligt i alla fall.Nu ska jag ta och duka fram frukost, får se om mamma och Jörgen kommer idag, de ska eventuellt titta på ett hus.

Av Camilla - 14 september 2011 10:56

Med hårgele och pappas parfym( han ville absolut ha då jag tog på mig parfym)


 

Av Camilla - 14 september 2011 10:50

Var det idag, jag åkte ner till 8.30, men det tog lite mer än 1 timme innan vi fick gå bort till gympasalen där de skulle fotografera, jag var med eftersom Vincent och Alexander skulle ta syskonbilder, de var verkligen jätte duktiga, tror att bilderna kommer att bli jättefina.


Stackars Bettan däremot som väntade på att få ta bilder på Wille och Aurora väntade förgäves då Wille inte hade lust att samarbeta, tråkigt för dem :-(


Nu så är jag hemma igen och har lagt lillen, varit ut med Eddie en snabbis, ska måla spegeln en gång till alldeles strax.


Senare idag blir det bamsegympa för Vincent, han har inte varit med förut eftersom han varit för liten, ska bli spännande att se om han tycker att det är roligt, det tror jag nog att han gör.


Av Camilla - 11 september 2011 07:09

Jag glömde att skriva det förut, i förrgår ställde han sig upp för första gången, mot en skivväska som låg på golvet, lillgubben börjar bli så stor, han blev hela 9 månader den 2 september. Annars då? Jo jag känner mig knappt vaken, längtar efter att vara barnledig och få sova. Har sovit dåligt i en hel vecka, Krister för att han fortfarande är sjuk och jag för att han vänder och vrider sig så mycket att jag har svårt att sova.Igår då? Jo då var jag duktig och satte nya tätningslister överallt här på nedervåningen, så nu är det fixat, efter det så tog jag med mig lillen in till stan, var på fresks och köpte en ny fönsterhake, ska byta den idag då det kommer in en massa kall luft i tvättstugan då den haken är trasig.Efter fresks var jag ner på Lindex, köpte tre par mjukisbyxor och t-shirtar till Vincent, sedan tog jag en kaffe hos Linda innan jag åkte hem och åt god lövbiff som Krister lagat, sedan kom pappsen förbi och sade hejdå, han åker snart igen, kommer att sakna dig pappsen.Han var snäll och köpte en säck salttabletter till mig så nu har jag tillsatt salt i akvariet som han på zoolefteå rekommenderade.

Av Camilla - 9 september 2011 07:37

Vaknade Alexander och grinade, jag vet inte vad det var, jobbigt iaf att bli väckt så många gånger, sedan ville han kliva upp strax efter kl 6, det är roligt med barn när de inte sover ;p


Idag hade jag tänkt att ta med barnen på öppna förskolan så att de får leka lite, sedan ta och kasta skräp i återvinningen och in på affären en sväng.


Krister stackaren har sovit dåligt sedan i söndags, han skulle ringa VC idag och be att få komma dit, han har troligen halsfluss, han har jätte svårt att svälja och har haft feber sedan i söndags.



Av Camilla - 7 september 2011 21:18

Idag efter att vi ätit tog jag med mig Vincent och åkte på stan, tror att han tycker att det är roligt att vara själv med mamma ibland, var in på allsport och köpte ett regnskydd, Vincent fick en liten bok med cars, det var han helnöjd över.


Efter det åkte jag på Zoolefteå och köpte fiskmat, det följde även med 5 st svärdbärare, alla olika färg och form, jag rådfrågade om han trodde att det skulle gå bra eftersom jag har haft en parasit i akvariet, han trodde inte att det skulle vara några problem eftersom det var länge sedan någon fisk dog.


Nu ska jag kika lite mer på Leila innan jag kryper ner, trevlig kväll!

Av Camilla - 7 september 2011 13:18

Igår fick jag papper att jag ska godkänna beställningen av bredband,  bredbandstelefoni och tv... hmmm vad jag vet så beställde jag bara bredband, vanlig analog telefoni har jag redan hos telia, vill inte ha bredbandstelefoni eller tv via bredbandet, efter mycket köande så var det en trevlig kille som hjälpte mig att annulera det jag inte ska ha, han skulle skicka hem nytt avtal, tack för det :-)


Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit och handlat mat, tänkte ut och prova nya vagnen som jag köpt, men det har regnat precis hela dagen och jag har inget regnskydd till den så det har inte blivit någon promenad alls, får se om jag tar med Vincent och åker på stan en sväng för att se om de har regnskydd på allsport, ska på Zoolefteå och köpa fiskmat också.


Nu så är det snart dags att hämta Vincent, ska ta och tvätat av lillen som sitter och äter själv, han är så kräsen med all mat, men om han får plocka själv så är han nöjd, han har ätit makaroner med smör, grönsaker och skinka.


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards