Alla inlägg under september 2011

Av Camilla - 5 september 2011 11:57

Jo igår var pappsen och farmor här och hälsade på, vi tog en fika när de kom, sedan åkte vi till Långsele för att möta upp de som ville köpa barnvagnen, så nu är den såld, ska jag bara hitta en ny mindre vagn tänkte jag, har hittat en i Sundsvall men hon har inte svarat än.


Efter det åkte vi in till stan så att farmor fick strosa på MM, köpte lite smått och gott, en ostkupa bla, Vincent och Alexander fick varsin leksak av foffa, alltid uppskattat, sedan upp till Nipan för att äta, gott var det, tack så mycket för det pappsen :-)


Jag fick lite lingon av farmor igår också, hon hade även köpt tjocksockar till barnen, tack tack.


Idag så är Krister hemma från jobbet, han hade feber inatt, tror han har det nu också, han var så frusen,  han ligger och sover, Alexander sover också, Vincent han är på dagis.


Jag funderade på att gå ut och sätta jordgubbsplantorna som vi fick av Maj-Lis, men det regnar så mycket så jag tror jag hoppar det just nu.


Av Camilla - 4 september 2011 07:22

Nu så är jag uppe, vet inte om jag är så vaken... men iaf, Alexander sov sig genom natten igen, vaknade vid 5, då gav Krister honom en flaska välling och en ny blöja, men efter det låg han bara och lekte och hade sig, efter att jag varit dit två gånger så somnade han om, då började Vincent leva om här nere, gick ner och sade till att det fortfarande var natt ;-) Han ville först kliva upp, men jag lade ner och stoppade om honom så då sov han nu till 7 iaf.


Idag är det tänkt att pappsen ska komma, vet inte om min farmor kanske kommer också, vi ska iaf ut och äta, det var en tjej som ringde på vagnen igår också, hon vill köpa den, jag ska möta henne i Långsele idag om hon inte ångrat sig då, det är perfekt om hon köper den, då kan vi köpa en mindre vagn också kan jag beställa min nya akvariebelysning, det kommer att bli stor skillnad på ljuset, garanterat.


Av Camilla - 2 september 2011 19:50

Har Vincent och Alexander fått av sin farmor och farfar, en del som de hittat på Samos och en del från HM, jätte fina kläder, jag fick en parfym också plus att vi fick en stor låda med vingum, tack så mycket :-) 


Jag gjorde förresten en kladdkaka som jag bjöd på idag, det var evigheter sedan jag åt det, gott var det iaf.


Annars då? Jo nu så är det lugna gatan på Sandsmon, båda barnen sover, det blir bara lugnt ikväll, kika på nåt avsnitt av Lost lär det väl bli.


Annars idag så har jag haft besök av Bettan och barnen, de kom på förmiddagen, sedan så satte jag igång att städa, har plockat ihop, dammtorkat och dammsugit både uppe och nere samt tvättat upp den tvätt som fanns i tvättstugan, det är så skönt när det är nystädat och allt är fixat, eller ja sista maskinen går fortfarande, men iaf :-)








Av Camilla - 2 september 2011 07:52

Idag fick jag sova till 7.30, förutom att Alexander åt en flaska välling vid 5, sedan somnade han om ett tag, sedan började han att prata på, då behövde han en ny blöja, tänk att han måste bajsa varje tidig morgon, jaja iaf så somnade han om och sover fortfarande, Vincent vaknade vid 7.30 så då fick jag kliva upp, sitter här med en kopp kaffe och tar det lugnt.


Igår kväll var jag på möte nere på träffen angående bamsegympan, Vincent har blivit så stor att han ska få börja på gympa, Wille ska börja också så då är det någon han känner iaf, de börjar om två veckor ca, föräldrarna är inte med, de brukar tydligen sitta och surra medan barnen gympar.


Efter det mötet var jag hem, vi lade barnen, sedan åkte jag in till stan för att handla inför helgen samt hämta ut mina kläder som jag beställt, allt passade, så nöjd, ja förutom några trosor som jag tittade på, de var alldeles för stora, så de åker tillbaka, får man förresten returnera trosor? Jag måste nog kolla.


Idag vet jag inte vad som händer, kanske kolla vad Bettan gör, senare efter middagen kommer svärisarna och hälsar på.


Av Camilla - 1 september 2011 07:30

Jag pratade med dem flera gånger igår, den sista jag pratade med sade att det garanterat skulle fungera idag, fungerar det? Näe


Så irriterande, visst jag har fortfarande internet från bredbandsbolaget, men har man fått ett datum så ska det väl fungera då också, deras chatt öppnar inte förrän 10, kundtjänst öppnar åtta, men det lär väl vara kö då, igår när jag ringde var det jättelång kö.


Annars då? Jo natten har varit bra, lillen åt vid fyra, det var Krister som gav honom, sedan vaknade han vid 6.15, bytte blöja och trodde att han skulle somna om, men inte det inte, han bara låg och pratade och busade i sängen , till slut klev jag upp vid 7.


Nu så är det snart dags att äta frukost, sedan blir det bad av båda barnen och mig själv.


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards