Alla inlägg under september 2011

Av Camilla - 20 september 2011 19:24

Idag lyckades jag fånga in en musse pigg platy i rätt tid, det blev mellan 16-18 yngel, de är såååååå små och svåra att räkna, tror att hon kunde fått fler om jag låtit henne vara längre, men ynglen började simma upp så hon hann äta upp några, därför släppte jag ut henne.


Av Camilla - 20 september 2011 19:15

Har jag gjort, gick igenom allti i förrådet, hittade en overall till Alexander, men mamma sade att den var lite liten när de provade den på honom idag, Vincent behöver också ny overall, till honom blir det troligen en Didriksson då jag var så nöjd med den förra vintern, han var aldrig blöt eller kall, men billiga är de ju inte, mellan 600-700 :--


Annars har jag varit till tandläkaren idag, men jag lagade inget, två st tandläkare som var där idag tyckte att det inte behövdes, det var början till ett hål och det lagar de inte, den förra tandläkaren tyckte att det skulle lagas.... hmmm jaja, det blev billigt iaf, köpte en flaska med flourskölj så hela kalaset kostade 67:-


Efter det åkte jag på konsum för att köpa välling och lite annat, sedan upp på Ica för att veckohandla, vi ska prova det from nu, dvs att handla mat för en vecka i taget, annars så brukar vi handla jättemycket men då saknas oftast något när man ska laga, så då blir det en massa extrahandling, ni vet ju hur det är, man köper oftast något mer som man kanske inte behövde så väl egentligen.


Tack mamma och Jörgen som passade lillen idag, det var guldvärt, nu har jag äntligen fått teckna min frisktandvård :-)


Har haft besök av Bettan och barnen en sväng idag också, alltid lika trevligt, sedan så har vi plockat ihop i hela huset och dammsugit både uppe och nere, nu så har jag tagit mig en dusch och alldeles strax blir det halv åtta hos mig och kvällsfika.





Av Camilla - 20 september 2011 10:55

Har jag fått, kände redan när jag lagt mig igår, det kändes som skräp i ögat som inte ville försvinna, sedan när jag vaknade inatt så var det en massa var i ögat, både Vincent och Alexander har haft det, trodde att jag skulle slippa, men sån tur hade jag inte. Just nu sitter jag i väntrummet hos tandläkaren, mamma och Jörgen passar Alex, ska passa på att handla innan jag åker hem tänkte jag, skönt att få gå på affären utan barn ibland.

Av Camilla - 19 september 2011 21:35

Har jag inte gjort så där jätte mycket, har målat lite på en hylla medan Vincent var på dagis, druckit kaffe med Bettan, annars har lillen tagit en massa tid, han har varit väldigt gnällig och missnöjd idag, inte riktigt pigg fortfarande, lillgubben, inatt vaknade han flera gånger, en gång hade han lyckats fasta med armen inne i pyjamasen... haha det såg lite roligt ut, men han blev så arg.


Hoppas verligen att han börjar sova bra snart igen, jag är så trött, är väl därför jag får ont i huvudet hela tiden.


Nu ska jag strax  ta och krypa ner, sov så gott!

Av Camilla - 19 september 2011 21:30

Nu sitter jag här och funderar lite över mitt akvarium, har testat vattnet idag, ett värde, KH(karbonathårdhet) är lite lågt, PH värdet ligger lite högt, jag ringde Arken i Birsta och frågade vad de rekommenderade, de rekommenderade ett medel som stabiliserar PH värdet, får hoppas att det hjälper, har inte haft ett enda alger sedan jag skaffade akvariet, det känns inte riktigt normalt.


Har även haft en hel del fiskar som dött, de senaste två som dog såg inte sjuka ut eller något.


Hoppas att det blir bättre av detta, annars får någon som kan gärna komma med tips på vad jag ska göra.


Av Camilla - 18 september 2011 08:44

Inatt har jag sovit jätte bra, så skönt då jag eller Krister också har sovit dåligt väldigt länge, sedan har Alexander sovit dåligt ett tag då han inte varit pigg, men inatt så sov han som en stock.


Igår var vi och hälsade på Maj-Lis och Sven-Erik, Maj-Lis fyllde 75 år så det blev go fika och en massa surr, jag och Frida var bort på en loppis som Bettan och några flera hade, de hade haft så lite folk så de hade redan plockat ihop allt, vi var på en till loppis på Remsle, men det var inget där av intresse.


Efter det var det lugnt resten av dagen, käka middag, myste med barnen i soffan, Vincent fick sitt efterlängtade lördagsgodis, sedan när de lagt sig målade jag spegeln en gång samt en hylla, tror att spegeln är klar nu, ska kika på den i dagsljus så syns det om det skiner igenom.


Nu ska jag kolla på heltäckningsmatta, är sugen att lägga i Vincents rum, det är så kalla golv där, det är för att det är ett klickgolv med riktigt dålig kvalité tror jag, läste att det går bra att lägga heltäckningsmatta direkt ovanpå,  ska kika runt vad det kostar.


Vi har satt in ett el element så länge så att han inte fryser på natten, lillgubben.


Av Camilla - 16 september 2011 14:23

Det är roligt att hitta på något med barnen så jag tog med dem på öppna idag, Vincent som var lite blyg förra gången lekte som bara den, åkte ruschkana och busade en massa med Wille, jag satt och surrade med Lena och Bettan.


Efter det åkte jag på Ica då jag glömde att köpa kaffe igår, sedan var det bara hem och lägga lillen, han var så trött, han sov bara en timme, sedan vaknade han och grinade som bara den, tog ner honom, gjorde gröt, men han ville inte ha, gjorde en flaska välling, han drack bara nån klunk, sen ville han inte ha, han lekte en stund på golvet, sedan bara grinade han,  gav honom en alvedon då han kändes varm, sedan fick han krypa ner i sängen, han sover fortfarande, hoppas att han sover bra inatt, jag har sån huvudvärk fortfarande, troligen för att jag sovit så dåligt.


Nu har jag grundmålat klart en liten hylla medan Vincent sitter och leker med lera, sitter och funderar på vad vi ska äta, känner mig inge sugen att laga nån mat idag, blir nog bara nåt enkelt.





Av Camilla - 16 september 2011 06:44

Har det varit, Alexander har inte varit vaken lika mycket, ont i huvudet har jag däremot, ska ta och kliva upp ur sängen och pallra mig ner och ta en ipren. Får se om det blir öppna förskolan, har inte bestämt än.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards