Alla inlägg under juni 2011

Av Camilla - 28 juni 2011 06:47

Alexander alltså, vad mycket piggare jag och Krister skulle känna oss, att hålla honom vaken längre på kvällen hade vi tänkt att prova men det fungerar inge bra, igår kväll var han supertrött vid 19, han åt en hel flaska välling sedan somnade han direkt.


Han vaknade redan vid 23 och åt igen, han har haft perioder där han vaknar vid 22-23 och äter, hoppas att det var bara igår, vi lade oss redan vid 21 då vi var sååååå trötta, att bli väckt redan efter 2 timmar är jobbigt.


Han vaknade för att äta nästa gång vid 02.30, då åt han en hel flaska, sedan vaknade han nästa gång vid 05.30, då provade jag att ge honom igen eftersom han låg och pratade, han var alltså inte hungrig utan bara pigg, jag förstår inte hur han orkar vara vaken så tidigt när han ibland bara sover små snuttar på dagen? Jag var dit några gånger och stoppade i nappen i hopp om att han skulle somnna om, men inte det.


Strax efter 6 gav jag upp och gick ner med honom, jag tror att han behöver börja äta mat, men han verkar inte vara så sugen på det, iof har jag inte provat mat på ett tag nu, jag ska ge honom potatis och smör idag samt gröt igen på em, han har inte fått på några dagar, ibland när man åker omkring och gör en massa så blir det inte att han får gröt eller något annat, jag har tänkt att det inte spelar så stor roll eftersom han inte är super intresserad av att äta, hoppas att han blir det snart för vi behöver verkligen få sova.


Av Camilla - 27 juni 2011 19:39

Det kostade det hos tandläkaren idag, det skulle egentligen bli det dubbla men eftersom jag kommit över 3000kr i år så betalar försäkringskassan hälften, det känns iaf hur bra som helst att få detta fixat, hade så stort mellanrum mellan två tänder att det fastnade en massa plus att tandköttet då blev inflammerat.


Annars idag så har jag varit och hälsat på Elisabet, vi satt ute på gräsmattan och drack kaffe, det är inte helt fel.


När Krister kom hem så käkade vi lite, jag hade ingen vidare matlust, nu är jag hungrig känner jag, ska ta och äta en macka eller två.


Efter det åkte vi in till stan för att kika på fiskar på akvariehobby, han hade dessvärre problem med strömmen så det var inte så lätt att se alla fiskar, men men fick lite inspriration iaf,Vincent tyckte att fiskarna var spännade också,  är så sugen på att skaffa ett akvarium, jag vill ha ett på ca 200-300 liter, det känns lagomt.


Har du ett till salu? Hojta till i så fall.

Av Camilla - 26 juni 2011 20:01

Kommit hem från en joggingrunda, det gick mycket bättre idag tycker jag, men det flås som jag hade innan jag blev förkyld tar nog ett tag att hitta igen.


Det var skönt iaf, jag joggade så mycket jag orkade och gick däremellan, det behövs ut och motioneras, har blivit mycket gott nu i midsommar, men det är det värt :-)


Nu ska jag ta en dusch och sedan kika på nån film, ha en trevlig kväll, det tänker jag ha :-)

Av Camilla - 26 juni 2011 19:57

Har vi varit och hälsat på Kristers mormor och morfar, fikade och surrade, vi åkte även ner till Gårdnäs för att kolla på lite möbler som de ska göra sig av med, hittade ett skrivbord, en kökssoffa och lite annat som vi ska hämta sedan vid tillfälle.


När vi kom hem så lade sig Alexander efter att ha varit vaken nästan hela dagen, förutom nån liten lur i bilen, jag förstår inte att han orkar vara vaken, han blir inte grinig heller utan är jätte glad, sötnosen.




Av Camilla - 26 juni 2011 10:24

Gjorde jag igår så att mitt knä är rött och svullet, jag snubblade så att jag ramlade utför deras bro, det gick som tur var bra, det verkar bara vara ytligt, det kändes inget i själva knät när jag var ute och gick nyss.


Däremot känne rjag av pollenallergi, snorig och nysig, har tagit en allergitablett och hoppas att det försvinner, tänkte att jag skulle jogga ikväll så jag hoppas att det känns bra då, dvs jag hoppas att det är allergin och inte en förkylning som har tagit omtag, jag vill verkligen komma igång med konditionsträningen nu.


Vi var som sagt i Tängsta i Ingela och Kents torp och hälsade på igår, vi grillade och hade det trevligt, Vincent fick titta på både hästar och traktorer, han fick även mata hästarna med melon, tack så mycket för sällskap.


På dagen igår var vi och hälsade på Kristers farmor och farfar, de surrade mycket som vanligt :-) Kristers farmor hade blivit så gammal tycker jag sedan sist vi träffade dem.


Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det in till stan en sväng.



Av Camilla - 25 juni 2011 08:57

Mottages, jag har fått så sköra naglar som delar sig, om någon har ett bra tips så fram med det :-)



Av Camilla - 25 juni 2011 08:53

Igår varvi ett gäng folk här, vi hade verkligen super trevligt :-) Tack alla! Här kommer några bilder, det blev inte så många och inte på alla heller, men ändå.


                           

Av Camilla - 24 juni 2011 12:15

Jag hann nästan ta mig runt motionsrundan innan regnet började vräka ner, jag var bara en liten bit bort hemifrån men hann verkligen bli dyngsur... haha


Flåset var inte på topp när jag sprang idag vill jag lova, det kändes att jag inte har varit ute och sprungit på ett tag, jag har inte kunnat då jag varit förkyld och hostat länge efteråt, jag  sprang iaf en bit, gick en bit, sprang en bit osv...men skönt var det  iaf, jag ska köra varannan dag nu framöver har jag tänkt.


Annars har vi förberett lite här hemma, kokat potatis till potatissalladen, bakat en sverigekaka, gjort sallad etc


Nu så har jag hunnit duscha och tagit på mig klänningen också, inte så mycket till klänningväder, men det är ju midsommar, då brukar det kunna regna.


Idag så kommer mamma, Jörgen, svärmor, svärfar, Frida, Niklas och Elin, ev så kommer pappsen också, vi får se.


Ha en riktigt trevlig midsommar nu allihopa!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards