Alla inlägg under juni 2011

Av Camilla - 10 juni 2011 19:41

Har jag varit idag, jag har skurat altanen, skurat bron, fyllt tunnorna med vatten, tänkte att ska jag vänta på regn, men det tar så lång tid, jag behöver vattna nu, smidigare att fylla vattenkannan i tunnan.


Har även dammtorkat, dammsugit och skurat golven på hela nedervåningen samt putsat alla fönster här nere, ja förutom i Vincents lekrum, det fönster som ser värst ut, detta pga att när jag kom dit och skulle putsa så har precis solen kommit dit, jag får ta det sen.


Övervåningen har jag inte hunnit med, får ta den sedan.


Har även tvättat en stor matta + annan tvätt, Vincent har varit min hjälpreda hela dagen, två promenader har vi hunnit med också, en längre och en kortare, jag är alltså inte sjuk utan har bara ingen röst, en väldigt taskig sådan iaf, mamma ringde för en stund sedan, men jag sade bara några ord, tror hon hörde ganska väl att jag knappt kan prata.


Jag har iaf druckit minst 2,5 liter vatten med citron i denna värme, tänkte att det är bra för halsen också.



Nu ska jag ta en välbehövlig dusch, imorgon blir det att shoppa massa kläder i Birsta, hoppas att min röst har återvänt då.







Av Camilla - 9 juni 2011 19:27

Är det inte underbart att det har blivit sommar, det tycker jag iaf :-) Det får gärna fortsätta så här, men så klart behövs lite regn också, det får gärna komma på natten tycker jag.


Idag har vi varit ute mest hela dagen med undantag för intag av lunch, efter det bar det av till ica, sedan hem packa ur, lägga Alexander osv


Sedan kom Elisabet med barnen samt Sanna med barnen, Sanna hade tagit med sig glass, melon och fika, jag hade karaktär och åt bara melon samt en tugga av en munk ;-), vi hade jätte trevligt, tack för idag :-)


Till middag blev det grillade hamburgare, jag har inte ätit en enda hamburgare med bröd sedan jag började gå ner i vikt, gott var det iaf, Sara, Christer och Lucas gjorde oss sällskap också.


Sedan blev det en långpromenad nummer två och nu sitter jag här i soffan. Hes har jag blivit också och ont i halsen har jag, jag hoppas att det är bättre imorgon då jag tänkte följa med Lena på Risön.



Av Camilla - 8 juni 2011 12:08

Jag har planterat blommor i alla tre lådorna, fyllt på jord i rabatten, vattnat rabatten här fram, alla blomlådor samt i pallkragarna, jag vet att man inte ska vattna mitt på dagen eftersom det dunstar så mycket, men jag ville tömma tunnorna så att jag kunde flytta dem under stupröret, bara hoppas att det kommer en regnskur snart så att de fylls :-)


Tagit reda på tvätt och ätit lunch har jag också hunnit, ska ta och hänga tvätt också, jag hör att Alexander hostar, kan hända att han sovit klart nu och börjar bli hungrig.



Av Camilla - 8 juni 2011 10:31

Fram och åter till dagis blev det nu på morgonen, riktigt svettigt uppför backen på tillbakavägen kan jag meddela, men skönt var det.


Imorse vägde jag förresten 0,5 kg mindre, jag ska försöka sluta att haka upp mig om det bara gäller 0,5-1 kg, det verkar ju vara normalt att det kan variera lite.


Jag hoppas så klart att jag kan nå min målvikt på 55 kg utan att räkna kalorier, jag ska iaf ge det ca två veckor så får vi se :-)


Nu ska jag dricka kaffe, sedan plantera blommor, Alexander ligger och sover uppe med klimatanläggningen på, han blev så svettig i vagnen så jag lade honom uppe.


Hoppas på att kunna få lite färg idag, har tagit på mig bikini, hoppas att ingen blir bländad bara ;-)



Av Camilla - 7 juni 2011 18:46

Visste inte vad jag skulle använda för rubrik, idag har varit en lugn dag, gick ner på dagis imorse och lämnade Vincent.


Tog en kaffe och satt vid datorn när jag kom hem, jag blev sittandes länge och läste om småbarn och matvanor, Alexander har ju ätit bara välling ett tag, ja förutom den lilla mat han får i sig.


Jag läste att välling kan vara för kraftig när de är så små, dvs de är mätta så länge att de inte blir intresserade av mat samt att magen får jobba mycket hårdare när de äter bara välling, det kan göra att de sover oroligt.


Vad göra då? Jo jag åkte in till stan och köpte ersättning, sista målet han fick var 150 ml ersättning och 50 ml välling, jag kommer att köra på det så får vi se, han åt faktiskt lite mangopuré nu på kvällen också, han verkade tycka om det, smackade som bara den, lillsötisen :-)


Nu så sover båda barnen, snart blir det tv och slappa, jag tänkte ut och jogga, men jag har promenerat så mycket idag så jag känner inte att jag har lust.


Av Camilla - 7 juni 2011 10:16

Jag ringde och bokade en klipp tid till Vincent, hon hade tid nästa vecka, inget denna eftersom det är skolavslutning/student.


Så nästa onsdag åker håååve som Vincent säger, det behövs verkligen, det är så långt och han blir så varm.


Om det är någon som är duktig på att klippa och har tid före så är det bara att hojta till :-D

Av Camilla - 7 juni 2011 06:26

Jag har redan gått upp ett kilo sedan jag slutade räkna kalorier trots att jag motionerat lika mycket, det känns helt värdelöst, frågan är om jag ska fortsätta räkna ett tag till, men jag kan ju inte ska fortsätta hela livet för att inte gå upp i vikt? Just nu känns det jätte jobbigt, iof har jag unnat mig en del i helgen, jag kanske ska vänta en vecka och se vilket håll det går åt, vad tror ni?


Jag sover så dåligt också eftersom Alexander ett bra tag har ätit två gånger per natt. först runt 12-1 tiden, sedan runt 4-tiden, om han bara kunde sluta att äta på natten, han behöver ju inte det, någon som har bra tips för att få honom att sluta, han är ju ändå 6 månader.


Mycket gnäll blev det nu, men jag känner mig verkligen helt slut och gråtfärdig när jag aldrig får sova ostört, hoppas att det vänder snart.



Av Camilla - 6 juni 2011 19:54

Har vi varit idag, i princip, det har varit kanon väder, vi har ordnat en ny rabatt, sått sockerärtor, rödbetor och sallad, flyttat en buske, rensat ogräs m.m


Jag kan nämna att solen tog bra, jag är röd, inte bra, det blåste när vi började så varken jag eller Krister tänkte på solskydd trots att jag nyss köpt en ny sån spray från Nivea.


Annars har vi som vanligt varit ute på promenad, en längre och en kortare, efter det blev det att hoppa in in duschen och åka till Långsele, vi var bjudna på middag idag, grillat blev det, aldrig fel :-)


Vi var förbi på Österåsen och köpte lite blommor innan Långsele också, blir nog att plantera imorgon, känner inte att jag orkar idag.


Nu är det dags att slappa i soffan med kvällsfika, ha en fortsatt trevlig kväll!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards